Grafica

Identitate vizuala de la A la Z

 

Dezvoltam identitati vizuale atractive si bine definite pe care le structuram astfel incat imaginea companiei sa fie o fidela reflectare a valorilor pe care aceasta le ofera.

Machete publicitare pentru ziare si reviste

 

Reusim sa redam cu fidelitate concepte, informatii sau idei bine concepute, cu ajutorul cuvintelor si imaginilor bine alese. O macheta publicitara bine conturata se face remarcata indiferent de pozitionare.

Design de ambalaj pe masura produsului

 

Concurenta face ca ambalajul sa fie componenta esentiala in decizia finala a cumparatorului. Realizam ambalaje simple si atragatoare, care isi fac simtit efectul in vanzarile companiei dumneavoastra.

Pliante & Flyere costuri mici eficienta mare

 

Scopul unui material publicitar  este acela de a evidentia concret avantajele afacerii pe care il reprezinta. Creem pliante bine structurate care transmit cu succes informatia catre publicul tinta.

Cataloage & brosuri pentru produse si servicii

 

Realizam cataloage care se diferentiaza prin simplitate si creativitate, care reusesc sa prezinte cu succes toate produsele si serviciile oferite indiferent de profilul afacerii dumneavoastra.

Promotionale care se fac remarcate

 

Lasati-va imaginea intiparita pe cele mai diverse obiecte promotionale. Transformam cu succes orice obiect aparent banal intr-un ambasador al brandului dumneavoastra.

 

Web design

Siteuri de prezentarepe marimea afacerii dumneavoastra

 

Dezvoltam site-uri de prezentare atractive, cu o functionalitate ridicata, care tin pasul cu ultimele tehnologii si trenduri si care se regasesc mereu in topul motoarelor de cautare.

Magazine virtuale la cheie

 

Bazate pe o platforma dezvoltata "in-house",  magazinele pe care le dezvoltam se diferentiaza prin viteza de incarcare, functionalitate si customizare rapida.

CMS administrare de site-uri

 

Transformam orice site lipsit de vigoare intr-un motor al afacerii dumneavoastra  cu ajutorul CMS-ului de care dispunem. Acum va puteti administra site-ul oricand si de oriunde doriti.

Inregistrari domenii si gazduire web

 

Oferim pachete complete de servicii web, inclusiv inregistrare domenii, hosting pe servere performante.

Newslettere periodice

 

Toti clientii unei companii vor sa fie la curent cu ultimele noutati sau produse aparute. Un newsletter bine conturat este tot ce aveti  nevoie pentru a va tine audienta la curent cu ultimele stiri.

Promovare web campanii de promovare

 

Nu este suficient doar sa fiti prezent pe internet. Este important sa fiti prezent acolo unde se regaseste audienta dumneavoastra. Fie ca este vorba de motoare de cautare, directoare sau retele de socializare noi va facem remarcat.

 

Tipar

Digital24h

 

Cu un timp de livrare de 24h de la lansarea comenzii,  tiparul digital este solutia ideala pentru tiraje mici sau pentru lucrari urgente.

Offsetsi nu numai

 

O lucrare reusita se compune dintr-un design excelent si un tipar pe masura acestuia. De aceea, tiparim toate lucrarile noastre dupa cele mai inalte standarde de calitate. Reprezinta solutia ideala pentru tiraje mari, la costuri extrem de atractive.

Mari dimensiunibannere

 

Fie ca e vorba de panotaj stradal de afise sau rollupuri oferim toate solutiile pentru realizarea printurilor de mari dimensiuni.

Servicii

Consultantaspecializata

 

Nu este simplu sa alegeti ceea ce este cel mai bine pentru afacerea dumneavoastra. De aceea, specialistii nostri va pot oferi solutii si servicii, special concepute pentru orice afacere sau produse.

Inregistrare marcisi nu numai

 

Orice idee sau logo, este esential sa fie protejata. Oferim servicii dedicate de constultanta si inregistrare marci, atat la nivel national,  cat si european.

Alte serviciisau produse

 

Oferim o gama larga de servicii si produse publicitare, in fuctie de specificul si cerintele fiecarui proiect in parte.

 

Este momentul sa cresti valoarea afacerii tale iar noi suntem solutia.

Pentru ma multe detalii va recomandam portofoliul nostru de lucrari sau sa ne contactati.

 

Image

Stay Connected

Ascunde meniul Arata meniul Top
Loading